Aktivitetsudvalg

Opfordring !!!

Selvom det nu er efterår og snart går vi ind i vintermånederne, er det stadig muligt at spille golf.

Vi vil i aktivitetsudvalget opfordre, at man finder det varme tøj frem, kommer op af sofaen og ned på golfbanen.

Vi foreslår følgende:

Tilmeld dig på GolfBox, de søndage du kan, fra kl. 10.00 og fremefter. Mød op i klubben senest kl. 9.45, hvor vi så trækker kort. Det giver mulighed for at spille sammen med hinanden på kryds og tværs.

Vi kan altid putte en pind i brændeovnen inden vi går ud, så vi kan sidde i varmen og få en forfriskning kold eller varm efter runden 😉.

Aktivitetsudvalget