Begynderklub

Prøvemedlemskab.

Deltagelse i teoriundervisning, hvor der undervises i golfreglerne, samt etik og færdsel på banen.
Fri adgang til spil på klubbens 9 hullers Pay And Play bane.
6 lektioner hos klubbens træner.

Der skal påregnes ca. 3 mdr. til gennemførelsen af uddannelsen.

Prøvemedlemskab er gratis.

Teoriundervisning.

Tirsdage fra kl. 17.00 til ca.19.00 i klubhuset efter aftale

Det er et krav at man deltager i undervisningen, således at instruktøren har mulighed for at vurdere nybegynderens forståelse af materialet.

For deltagelse i undervisningen opnås instruktørens kvittering på beviset.

Undervisningen afsluttes med et spørgeskema via Dansk Golf Unions hjemmeside på Internettet.

Der undervises i følgende emner:

Udfyldelse af scorekort
Handicap
Grundregler, herunder definitioner
Etikette-regler
Matchforme

Spil på pay and play- banen.

På undervisningsaftner, vil der blive gennemført spil på pay and play-banen, med start fra kl. 16.00, hvor der spilles 9 huller.

Der vil her være hjælp på banen af erfarne spillere.

Der forventes at nybegynderne gennemfører adskillige runder, enten som private runder med korrekt udfyldt scorekort eller med en erfaren spiller.

Scorekortene medbringes til kontrol ved teoriundervisning.

Kvittering for aflevering af de nævnte scorekort påføres golfkørekortet af udvalget og der forventes at nybegynderne spiller sig ned i min. HCP 54.

Praktik (lektioner hos klubben træner).

Der gennemføres træningstimer hos klubbens træner, på tirsdage fra kl. 17.00 – 18.00 og lørdage 14.00 – 15.00, ellerefter nærmere aftale med denne. I almindelige slag. Indspil, bunkerslag samt putting.

Vejledning vedrørende anskaffelse af golfudstyr.

Der gennemføres praktisk prøver under overværelse af træneren, der underskriver beviset når prøverne er bestået.

Prøverne omfatter følgende:

Langt spil.
Der skal på driving range kunne slås med valgfri kølle/jern i længde min. 60 meter for damer og 100 meter for herrer og inden for en brede af hhv. 30 og 40 meter til siderne: 6 bolde af 10.

Indspil, pitch.
Der skal fra ca. 30 meter fra green med jern slås til green: 6 bolde på green af 10.

Indspil, chip.
Der skal fra 5 meter fra green med valgfrit jern slås til green: 8 bolde af 10 på green.

Bunkerspil.
Der skal slås 10 slag fra bunker: 6 bolde skal slås ud af bunker.

Putting.
Der skal puttes til 9 huller på putting-green: Gennemføres med 21 slag.

LØKKEN GOLFKLUB

Underviser: