XM Golfring

Corona Nyt

Begynderklub

Der arbejdes på 2020 programmet.

Prøvemedlemskab.

Deltagelse i teoriundervisning, hvor der undervises i golfreglerne, samt etik og færdsel på banen.
Fri adgang til spil på klubbens 9 hullers Pay And Play bane.
6 lektioner hos klubbens træner.

Der skal påregnes ca. 3 mdr. til gennemførelsen af uddannelsen.

Prøvemedlemskab er gratis.

Teoriundervisning.

Vi planlægger at afvikle teorien over en Weekend, men kan også finde sted efter aftale.

Det er et krav at man deltager i undervisningen, således at instruktøren har mulighed for at vurdere nybegynderens forståelse af materialet.

For deltagelse i undervisningen opnås instruktørens kvittering på beviset.

Undervisningen afsluttes med et spørgeskema via Dansk Golf Unions hjemmeside på Internettet.

Der undervises i følgende emner:

Udfyldelse af scorekort
Handicap
De nye reviderede Golfregler
Matchformer

Spil på pay and play- banen.

På undervisningsaftner, vil der blive gennemført spil på pay and play-banen, med start fra kl. 16.00, hvor der spilles 9 huller.

Der vil her være hjælp på banen af erfarne spillere.

Der forventes at nybegynderne gennemfører adskillige runder, enten som private runder med korrekt udfyldt scorekort eller med en erfaren spiller.

Scorekortene medbringes til kontrol ved teoriundervisning.

Kvittering for aflevering af de nævnte scorekort påføres golfkørekortet af udvalget og der forventes at nybegynderne spiller sig ned i min. HCP 54.

Praktik (lektioner hos klubben træner).

Der gennemføres træningstimer hos klubbens træner, på torsdag fra kl. 17.00 – 18.00 og lørdage 10.00 – 11.00, ellerefter nærmere aftale med denne. I almindelige slag. Indspil, bunkerslag samt putting.

Vejledning vedrørende anskaffelse af golfudstyr.