Golf og lokalregler

INDBERET DINE SCORES TIL NYT HANDICAPSYSTEM

Dansk Golf Union (DGU) opfordrer alle medlemmer til at indberette deres scores eller aflevere scorekort over de næste to år!

2020 indfører DGU et nyt handicapsystem, World Handicap System (WHS), som skal afløse det nuværende og ret så nye EGA-system.

Formålet med ændringen er at skabe et system, der er det samme, ligegyldigt hvor i verden, man spiller.

For at få et rimeligt bredt grundlag til at beregne de nye handicaps, beder DGU samtlige medlemmer om at aflevere mindst 20 scorekort til registrering i 2018 og 2019.

Af de 20 eller flere indberettede scorekort udvælges de 8 bedste, ud fra hvilke det nye handicap udregnes – alt sker via Golfbox, ligesom efterfølgende justeringer af handicappet foregår ved indberetninger til Golfbox

.

DGU vil samtidig opdatere og beregne nyt handicap for de mange medlemmer, der har det såkaldte klubhandicap, og som måske ikke i årevis har indberettet scorer overhovedet. I disse tilfælde er DGU parat til at udregne det første WHS-handicap ned til kun 6 scorekort, erhvervet inden for en 5-årig periode. Med dette tiltag regner unionen med at kunne omfatte de fleste klubhandicappere. Men skulle der stadig være golfere, der ikke er registreret med 6 scorekort, vil de pågældende højest sandsynligt få overført deres nuværende handicap, som vil bibeholdes, indtil der er 6 scores, der kan bruges til en ny beregning.

Detaljerne i overgangen til det nye system er ikke endeligt på plads, men ifølge DGU vil ingen blive efterladt uden et gældende handicap i det nye system.

Handicapudvalget

Golfregler

Løkken Golfklub følger altid de af Dansk Golf Union opsatte regler vedrørende Handicap og reguleringerne af samme.

Golfreglerne kan altid findes her: http://www.golf.dk

God fornøjelse på runden!

Ordensregler

1. Ved start på hul 10, har spilleren ingen rettigheder.
  2. Klubbens medlemmer skal bære synligt bagmærke på bag eller vogn. Andre spillere skal tilsvarende bære gyldig greenfeekvittering.
  3. Der må ikke spilles i grupper af mere end 4 spillere.
  4. Hver spiller skal medføre eget golfudstyr på banen.
  5. Prøvesving på teestedet er ikke tilladt.
  6. Vogne må ikke trækkes eller parkeres på green el. teested og mellem green og greenbunker.
  7. Hunde skal føres i snor, og evt. efterladenskaber skal fjernes straks.
  8. Brug af mobiltelefon skal indskrænkes til det absolut nødvendige, og må ikke medføre stop eller forsinkelse af spillet.
  9. Gentagene og alvorlige overtrædelser af ordensreglerne kan indberettes til ordens- og regeludvalget umiddelbart efter at overtrædelsen har fundet sted.

Ordens- og regeludvalget, december 2018

Lokalregler

1.    Banemarkering:

Hvide pæle/afstribning:

Out of bounds

Gule /Røde markeringer:

Strafområde

Blå markeringer

Areal under reparation

Blå pæle med grøn top:

Areal med spilleforbud

2.    Alle Markeringer samt afstandsmarkeringer er ikke-flytbare forhindringer.

Lempelse uden straf efter Regel 16.1.       Lempelse må ikke tages efter Regel 15.2 (F-18)

3.    Stier/veje (ikke flytbare)

Alle veje og stier på banen, selv om de ikke er kunstige overfladebelagte, behandles som ikke flytbare forhindringer. Lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1. (F-17)

4.    Intern Out of Bounds.

Out of Bounds grænsemarkeringerne mellem hul 12 og 11 er kun gældende ved spil på hul 12. Ved spil af andre huller er disse pæle ikke flytbare forhindringer (A-4)

STRAF FOR OVERTRÆDELSE AF LOKAL REGEL

Hulspil: Tab af hul – Slagspil: 2 straffeslag.

Godkendt af DGU

Sekretaritatet den 1. januar 2019