Golf og lokalregler

Golfregler

Løkken Golfklub følger altid de af Dansk Golf Union opsatte regler vedrørende Handicap og reguleringerne af samme.

Her kan du se og følge det nyeste omkring HCP: http://www.danskgolfunion.dk/klubledelse-og-drift/raadgivning/hcp-og-regler

Golfreglerne kan altid findes her: http://www.golf.dk/node/166

God fornøjelse på runden!

Ordensregler

1. Start på 10.hul må ikke finde sted i weekender og helligdage mellem klokken 0900 - 1600 - dog gerne umiddelbart efter en turnering er afsluttet.
  2. Start på 10.hul må ikke finde sted, hvis der kan ses spillere ved green på 9.hul.
  3. Klubbens medlemmer skal bære synligt bagmærke på bag eller vogn. Andre spillere skal tilsvarende bær gyldig greenfeekvittering.
  4. Der må ikke spilles i grupper af mere end 4 spillere.
  5. Hver spiller skal medføre eget golfudstyr på banen.
  6. Prøvesving på teestedet er ikke tilladt.
  7. Vogne må ikke trækkes eller parkeres på green el. teested og mellem green og greenbunker.
  8. Hunde skal føres i snor, og evt. efterladenskaber skal fjernes straks.
  9. Brug af mobiltelefon skal indskrænkes til det absolut nødvendige, og må ikke medføre stop eller forsinkelse af spillet.
  10. Gentagne og alvorlige overtrædelser af ordensreglerne kan indberettes til ordens- og regeludvalget umiddelbart efter at overtrædelsen har fundet sted.

Ordens- og regeludvalget, marts 2015

Lokalregler

1.    Banemarkering:

Hvide pæle/afstribning:

Out of bounds

Gule pæle/plader/afstribning:

Vandhazard

Røde pæle/plader/afstribning:

Parallel vandhazard

Blå pæle/afstribning:

Areal under reparation

Blå pæle med sort top:

Areal under reparation med spilleforbud

2.    Gule , røde og blå markeringer samt afstandsmarkeringer er ikke-flytbare forhindringer.

Lempelse efter Regel 24-2b.

3.    Sten i bunkers er flytbare forhindringer.

Lempelse efter Regel 24-1.

4.    Stier med skaller er kunstigt overfladebelagte.

Lempelse efter Regel 24-2b.
Alle andre stier er integrerede dele af banen.

5.    Ved spil af 12. hul er 11. hul out of bounds.

Ved spil af alle andre huller er disse hvide eller sort/hvide pæle ikke flytbare forhindringer.
Lempelse efter Regel 24-2b.

6.    Træflis er at betragte som en løs naturgenstand.

7.    Afstandsmåler

En spiller må skaffe sig oplysning om afstand ved at bruge et instrument, der alene måler afstand. Hvis en spiller, under en fastsat runde, bruger en afstandsmåler, der er beregnet til at angive eller måle andre forhold, der kan påvirke hans spil (f.eks. hældning, vindhastighed, temperatur m.v.), er dette i strid med regel 14-3, og spilleren bliver diskvalificeret, uanset at han i virkeligheden ikke har anvendt nogle af disse yderligere funktioner.

STRAF FOR OVERTRÆDELSE AF LOKAL REGEL

Hulspil: Tab af hul – Slagspil: 2 straffeslag.

Godkendt af DGU den 9. juni 2010

Sekretaritatet den 26. august 2013