XM Golfring

Greenfeeordning mellem nordjyske golfklubber

SGN – Samarbejdende Golfklubber i Region Nordjylland

GNG - Greenfeeaftale Nordjyske Golfklubber

i realiteten er vi tilbage ved start, så ½ greenfee i de "vanlige 28 nordjyske klubber.

Aftalen om halv greenfee eller en fast pris imellem klubberne, listet til højre, indebærer at følgende skal overholdes:

• De enkelte klubber sætter selv sin greenfee, som skal fremgå af deres hjemmeside.
  • Registrering og betaling i klubberne skal ske via Golfbox tidsbestilling

• Gyldigt DGU-medlemskort skal medbringes og på forlangende forevises

• Kun medlemmer med fuldgyldigt medlemskab i en af nedennævnte klubber har adgang til at benytte den ½-greenfeeordning. eller fastpris ordningen

• Flexmedlemmer har ikke ret til at benytte ordningen. Hverdagsmedlemmer hører ind under flexmedlemmer og har dermed heller ikke ret til at benytte ordningen.

• Longdistance medlemmer har ikke ret til ordningen.

• Blokhus Golfklub
  • Aars Golfklub

1. marts 2021

Løkken Golfklub er nu med i GNG og SGN, på ½ greenfee,

i praksis betyder det at vi er tilbage ved det "gamle" altså halv greenfee i de 28 nordjyske klubber "næsten" der er enkelte klubber der stadig har differentierede priser, så tjek op på priser på hjemmesiderne!

Når vi har en afklaring. Vil vi opdatere listen til venstre!

Medio april 2020

Brønderslev, Hals, Hjørring, Jammerbugt, Hvide Klit, Aalborg og Ørnehøj GK har besluttet at bryde ud af SGN og starte deres egen forening GNG. Deres melding er at klubber der kun vil acceptere en ½ greenfee ordning kan søge om optagelse i GNG

04.03.2020

De sidste par måneder har for SGN været noget turbulent!

Der har længe været et ønske fra flere klubber om at ændre vilkårene for rabatterne imellem klubberne!

Det udmøntede sig i at Løgstør GK fremlagde et forslag til ændringer i rabatterne. Kort fortalt:

SGN grenfeen fastsættes selv sin klubberne, men:

"SGN-medlemmer kan max. 250 kr", klubberne bestemmer selv om de vil yde ½ greenfee eller en fast pris, bare den ikke overstiger kr. 250.

Dette blev, med et lille flertal, vedtaget på efterårsmødet 2019 i Sæby GK.

Det kom til at betyde at enkelte klubber var meget utilfredse med den beslutning, som igen har medført at 6 klubber har meldt sig ud af SGN og dannet deres egen sammenslutning med navnet GNG, ud fra devisen ½ greenfee eller intet!

Klubberne er: Brønderslev GK, Hals GK, Hjørring GK, Jammerbugt GK, Hvide Kit GK, Aalborg Gk, og Ørnehøj GK.

Efter et afklarende møde i Volstrup Golfcenter, fortsætter SGN under den vedtagne beslutning fra Sæby.