Juniorklub

PGA Professional
Træner hos Løkken Golfklub

FLOT GOLFTURNERING I FINLAND

Jens L Christensen og Jonas Fosdal fra Løkken Golfklub har i sidste uge været på en golftur til Finland, hvor de sammen med 9 andre junior golfspillere fra Hjørring Kommune repræsenterede Danmark ved et venskabskommune arrangement med Kerava kommune beliggende ca. 30 km udenfor Helsinki. Kerava, som er på størrelse med Hjørring, havde indbudt 75 unge drenge og piger fra Norge, Sverige, Danmark, Island og selvfølgelig deres egne unge golfspillere fra Finland.
Der var planlagt to golfmatcher, som blev afviklet på to forskellige baner, Golf Talma og Golf Tusuulan begge beliggende et stykke udenfor Helsinki.

Den danske delgation fra Hjørring kommune. Nr. 2 fra venstre øverst ses Jonas Fosdal og nr. 3 fra venstre nederst ses Jens L Christensen fra Løkken Golfklub.

Den danske delegation rejste fra Aalborg med fly via København mandag den 25. juni og blev installeret sammen med alle de andre unge på en skole i Kerava, hvor de blev indkvarteret på en lokal skole og brugte klasseværelserne som sovesale – drenge og piger hver for sig forstås.
Første match var tirsdag morgen på Golf Talma. Deltagerne blev opdelt i 4-bolde med en spiller fra hvert land. Det blev en oplevelse i sig selv for drengene at spille med andre unge fra de øvrige nordiske lande, og der blev selvfølgelig opbygget nogle gode venskaber både nationalt og på tværs af landegrænserne.

Onsdag morgen stod den igen på golf på banen Golf Tusuulan, og igen blev de unge opdelt i 4-bolde med forskellige nationaliteter i hver bold.

Jens og Jonas fra Løkken Golfklub gjorde det rigtig godt på golfbanerne. De spillede flot og lavede fine scores.

Torsdag var turistdag i Helsinki, hvor den stod på shopping og tivolitur i det lokale tivoli Linnenmäki og senere party i den lokale ungdomsklub.
Herefter retur til skolen udenfor Helsinki til præmieoverrækkelse efter golfturneringen. Og resultatet blev meget opmuntrende for Danmark, idet de

11 danskere havde spillet så godt, at de vandt den totale sejr i nationsturneringen.
Men ikke nok med det, de to bedste individuelle spillere var også danskere, nemlig Christian Vindbæk og Claus Meyer Larsen fra Hjørring Golfklub som blev henholdsvis nr. 1 og 2.

Jens L Christensen fra Løkken Golfklub blev nr. 5 individuelt, også et flot resultat blandt et felt på ca. 40 drenge. Jonas Fosdal havnede længere nede i rækken.
Sejrspræmierne blev fejret i fælles samvær med alle de øvrige unge, hvor de sammen overværede EM semifinalen imellem Italien og Tyskland.

De 11 golfspillere fra Hjørring Kommune vandt nationskonkurrencen. Her står de stolte spillere med medaljerne om halsen.

Fredag var hjemrejsedag, som igen gik via København til Aalborg med ankomst kl. 13. Forældrene til de 11 danskere var mødt frem i Aalborg Lufthavn for at modtage drengene og pigerne, og de blev mødt med store klapsalver, da de kom ud med pokalen i armene.

Det blev en rigtig god uge med golf på nye baner samt etablering af nogle nye venskaber.

Løkken Golfklub siger stort tillykke til Jens og Jonas for det flotte resultat. Vi er stolte af jer….