Klubmesterskab 2018

Tilmeldingen i år, har været (næsten) som vi plejer. Nemlig 30 spillere.

Og i forhold til klubbens aldersfordeling af medlemmer, er tilmeldingen til klubmesterskabet nok meget logisk. Veteranherrer er i år den største gruppe, nemlig 12 mand, og Senior herrer 8 mand, og 7 Herrer, Veteran damer stillede med 3 friske piger. Altså ingen Juniorer, Damer eller Seniordamer.

Der har været røster fremme der har forslået at vi rykker klubmesterskabet lidt frem, ca. 1 md.. Det er noget vi vil overveje, både for vejret og banens skyld.

Lørdag blev med meget vekslende vejr, megen blæst og rigtig meget blæst på de sidste huller. Løkken når det er bedst.

Lørdagens resultater blev noget blandede, som sagt pænt med vind. Herrerne sluttede efter de 2 runder, inden for 4 slag, 159 til 163, så spændingen er stor til søndagens 18 huller.

Vejret søndag blev væsentligt bedre, lidt fugtigt, men bedre. Lige så snart boldene var samlet, gik man ud, ingen grund til at vente! Matchen i Herrerækken blev som ventet spændende. Da sidste bold var færdige, havde vi 2 lige resultater på 241 slag for de 36 huller, så Brian Lindhardt og Christian Leth, måtte i omspil på hul 10.

Efter lodtrækning, blev der Christian der lagde ud. Hans drive gik for langt til venstre, så var det Brian med et langt jern, sikkert midt på fairway, Christian tog en provisorisk med. Brians andet slag endte i Bunkeren, Christian kunne droppe efter bold 1, og endte i 3 slag højre om greenen, Brian tæt til pinden i 3, og Christian tæt til pinden i 4, Brian i hul i par.

Så Brian Lindhardt blev Klubmester 2018, og også mester i Åben række.

Mestrene blev:  Herrer Brian Lindhardt    241 slag
  Herrer Senior Erik Brink Nielsen 165 slag
  Herrer Veteran   Per Middelbo Outzen 175 slag
  Damer  Gitte Nielsen 199 slag