Meny Andematch 2019

Så fik vi afviklet MENY Andematchen, søndag den 6. oktober.

Efterårets først dag med frost fra morgenstunden. Man er nødt til at sige, flottere dag skal man lede længe efter, ikke en vind der

rørte sig, ikke en sky på himlen, men banen var ganske hvid!! Efter et hurtigt samråd, måtte vi sende Greenkeeperen hjem, der

kunne ikke klippes greens! det var nok til at overleve, men rimen kan vi ikke spille med, Vi overvejede at udsætte turneringen

en time. men solen har alligevel magt, endnu. Så vi vovede pelsen og statede planmæssigt kl: 9. Det blev en rigtig flot golfdag.

Desværre var der ikke mange der havde tilmeld sig turneringen, kun 32 spillere var der. Men de fik til gengæld en rigtig flot dag.

Hvorfor der ikke var flere, er svært at sig, vi "plejer" at være en 40-60 stykker!

Præmierne fra MENY, fejlede bestemt ikke noget. Vinderne vandt vin og en and, ikke dårligt!

Vinderne i  Herre A blev: John Nielsen LGK med 75 slag.

Herre A blev: Regnar Bering LGK med 76 slag

Herre B blev: Jesper V Nielsen LGK med 42 point

Herre B blev: Tony Todberg Aalborg GK med 34 point,

Dame A blev: Gitte Nielsen med LGK med 71 slag