Parmatch 21.04.2018

Standerhejsning til ”I østen stiger solen op”.

Start på parmatchklubben.

52 spillere mødte op til morgenkaffe og en lille en. Humøret var højt selv om folk syntes det var koldt efter 3 sommerdage.

Efter kaffen samledes alle ved flagstangen, hvor Lissen Mortensen bød velkommen til en ny sæson, ikke mindst til de nye spillere.

Herefter spillede Pia Brink til ”I østen stiger solen op”, samtidig med Dannebrog gik til tops.

Dagens match var ”Two-ball- Best-ball” hvor parrets bedste score pr. hul var gældende. Derfor komme mange par også ind med særdeles flotte par-scores.

Efter en forblæst tur samledes spillerne igen i klubhuset.

Da alle var kommet ind blev der serveret karrysuppe, og frugttærter. Herefter kom den ikke så populære pose, hvorfra der blev trukket 2 par til hjælp med opvasken. Tak til dem for hjælpen.

Senere blev der delt præmier ud.

Først til damerne for at komme tættest på hul 9 i to slag. Her vandt Pia Brink, og hos herrerne efter et slag. Her vandt Svend Nørgaard.

1. præmien gik dog suverænt til Gitte Aaris og Jan Madsen.

2. præmien gik til Vibeke og Michael Mortensen

3. præmien gik til Dorte Christensen og John Nielsen.

4. præmien gik til Hanne Aarup og Ernst Vistisen.

I vinderparret præsterede Gitte at lave nyt handicap med ikke mindre end 46 point. Herudover lavede Poul Pedersen også nyt handicap med 38 point.

Gitte Aaris og Jan Madsen.

Vibeke og Michael Mortensen - og selvfølgelig Lissen bagerst :-)