Parmatchklub

PARMATCH KLUBBEN 2018

Parmatchklubben 2018 siger tak for i år.

Der har været afholdt 6 matcher i løbet af året med forskellige spilleformer. Alle matcher er sluttet af med lidt mad og hyggeligt samvær i klubhuser.

Vi har været 33 par og udvalget takker for stort fremmøde til alle matcher. Desuden har der enkelte gange været indkaldt afløsere for at spilleplanen kunne går op. Vi siger også tak til dem.

Vi har i 2018 været 4 par til at klare de praktiske opgaver. Ingeborg Dam og Bent Sørensen har efter 8 år bedt sig fritaget for opgaven næste år.

Ligeledes er der fundet afløser for Jane og Jens U. Pedersen der har hjulpet de sidste 6 år.

Nye i udvalget er:

Jonna Tøttrup og Kjeld Andersen samt Lene og Jan Larsen.

Udvalget vi i starten af 2019 lave program for næste år.

Sendes til nuværende medlemmer af parmatchklubben samt sættes på Golfklubbens hjemmeside, således at alle har mulighed for at komme med.

Er der nye par, som allerede nu ved, de gerne vil være med næste år, er de velkommen.

Har du spørgsmål kan de altid rettes til udvalget, som fremover består af

Lissen og Per H. Mortensen   lissenhybers@gmail.com

Jonna Tøttrup og Kjeld Andersen   jonna.toettrup@mail.dk