XM Golfring

Corona Nyt

Parmatch Klubben 2022

D. 1. okt. afholdt vi afslutning på en dejlig sæson i Parmatch Klubben.

Om det var for at vi skulle mærke, at det virkelig var blevet efterår eller vejrguderne var vrede på os, det skal vi lade være usagt. I hvert fald var det et forrygende regnvejr som dagens match blev spillet i.

24 par dvs 12 hold, trodsede regnen og spillede en gang Irish Rumble.  Det er blevet en tradition, at sæsonen afsluttes med denne spilleform. Det giver altid et god afsæt til aftenens afslutningsfest og dette år var ingen undtagelse, snakken gik lystigt og maden blev nydt med et enkelt glas vin eller to.

Parmatch klubben har hidtil fået leveret mad fra Strandgaarden i Løkken, men da Jan Jette har valgt at stoppe, har vi fundet nye mad leverandører. Denne gang var det Mesterslagteren i Saltum, som også er blevet ny sponsor i Løkken Golfklub.

Dagens vinder var:

1. Lene og Jan Larsen – Gitte Aaris og Jan Madsen
  2. Hanne Birthe Simonsen og Bjarne Hansen – Gitte og Møller Nielsen
  3. Vibeke og Michael Mortensen – Jonna Tøttrup og Kjeld Andersen

Bedste dame var Vibeke Mortensen med 34 point.

Bedste herre var Bjarne Hansen med 36 point

Vi kan se tilbage på en sæson 2022 hvor der var 36 par tilmeldt i Parmatch Klubben. Vi har spillet 5 matcher, det skulle have været spillet 6, men torden og regn samt en lukket bane satte en stopper for matchen d. 18. september.

Vi har endvidere arrangeret Weekend ophold i maj måned til Farsø, med overnatning i Dronning Ingrid Hallerne og spil på Hvalpsund Golfklub lørdag og Løgstør Golfklub søndag. Her deltog 9 par.

Vi vil gerne fra Parmatch Udvalget sige tak for endnu en dejlig sæson. Utroligt så hurtigt sådan en sæson går. Vi begynder allerede at planlægge i februar måned og vupti, har vi afslutning i oktober. Vi glæder os til næste år med ny spændende matcher.

Herunder har vi lavet en lille statistik over dette års vindere af parmatcherne. Vi har ikke medtaget vinderne af de ekstra konkurrencer.

Parmatch d. 23. april 2022

Jubiii ! Ingen Corona-restriktioner. Dejligt ikke at skulle tænke på Corona i forhold til årets første match i Parmatch Klubben.

Solen stod højt på himlen en frisk vind fra nord-øst, det var vilkårene lørdag d. 23. april. Først lidt morgenkaffe med en lille

èn til at varme sig på, lidt skønsang til flaghejsning, akkompagneret på trombone af Pia Brink. Herefter kunne det gå løs på

golfbanen med en gang Irish Twosome med 2 konkurrencer indlagt.

Efter match stod menuen på Flæskesteg og kaffe med kage.

Resultatet som følger:

1. Dorte Christensen og John Nielsen, 42 point
  2. Hanne og Leo Fjeldgaard, 40 point
  3. Kirsten Wisborg og Søren Drustrup, 39 point
  4. Lissen og Per Mortensen, 39 point

Tættest på flaget i 2 slag på hul 7:

Ann Dorte Sivensgaard og Michael Mortensen

Længst i 2 slag på hul 17:

Gitte Auris og Jan Madsen