XM Golfring

Corona Nyt

Parmatchklub

Parmatch 2. maj 2020

Så oprandt endelig dagen hvor startskuddet for årets første parmatch kunne lyde. Næsten april-vejr for ingen undgik lidt regn og alle blev også varmet af solens stråler. Og så kunne vi også nyde det fine ”jomfruelige” græs på fairway på hul 16. Der var rigtig stor tilslutning til matchen idet vi var 30 par.

Der belv spillet 2-ball best ball, hvor det kun er parrets bedste score på de enkelte huller der tæller på det fælles scorekort. Det giver for de fleste par en høj score, og det udviser matchens resultet også.

Nr. 1, med 47 point: Hanne Tirstrup og Søren Gaard

Nr. 2, med 44 point: Vibeke og Michael Mortensen

Nr. 3, med 43 point: Lene og Jan Larsen

Nr. 4, med 42 point: Gitte Aaris og Jan Madsen.

Vi ønsker de dygtige spillere tillykke. Præmierne, som indeholder ca. 14%, opbevares og overrækkes ved første lejlighed parmatchklubben kan samles i klubhuset.

Også tillykke til Hanne Tirstrup der selv scorede mere end 36 point og går ned i handicap.