VRÅ MATCHEN 2017

For 13. Gang blev VRÅ MATCHEN afviklet den 13. August med deltagelse af 68 golfspillere.

Der deltog spillere fra golfklubberne Hirtshals og Kalø, men størstedelen var dog Løkken's egne medlemmer.

Der blev spillet i en Herre A, B og C rk samt i en Dame A og B rk. Der blev spillet både slagspil og stableford.

Vejret var med os. Det var det dejligste solskinsvejr, og banen stod flot. Kl. 9 lød gun starten fra de fleste af banens 18 huller, efter alle forinden havde indtaget morgenmad i klubhuset fra kl. 8.

Med de ideelle betingelser til stede blev der naturligvis præsteret flotte scores. Flere kom ind med de flotteste resultater, hvortil der blev udleveret præmier fra det overdådige præmiebord.

Inden resultatet af turneringen blev afsløret, blev der serveret en flot buffet, som var leveret fra Idrætscenter Vendsyssel.

Ude på banen blev der serveret grillpølser med tilbehør, og 2 golfvogne kørte rundt med drikkevarer og div. mundgodt til deltagerne, hvilket var populært hos alle deltagerne.Der var indlagt konkurrence om nærmest flaget i 1. Slag på 2 huller, nemlig hul 9 og 13, nærmest flaget i 2. Slag på 2 huller, nemlig hul 1 og 7.

Ligesom der var konkurrencer om længste drive på hul 8 og 16. Samtidig blev der udleveret birdy-bolde. Der var også indlagt Hold in One præmier på hul 13 og hul 9. Der var dog ingen, der var så heldig.Der var også indlagt en

Holdkonkurrence, hvis resultat blev følgende:

1. pladsen gik til: - Søren Gaard, Erik Dalsgaard Andersen, Per Asdal og Eva Nyhus Andreasen
  2. pladsen gik til: - Tom Skjoldborg, Arne Davids, Erik Brink Nielsen og Carsten Christensen
  3. pladsen gik til: - Carsten Mikkelsen, Jane Pedersen, Kasper Sivesgaard og Søren Drustrup
  4. pladsen gik til: - Ester Sørensen, Sonja Møller Christensen og Ole Kodal

Resultatet af den individuelle turnering blev:

HERRE A RK.

31 points

Vibeke Brix

28 points

Alle billeder øvrige billeder kan findes under Galleri - Vrå turneringen 2017 - link