Vrå Matchen 2018

For 14. Gang blev VRÅ MATCHEN afviklet den 19. August med deltagelse af 71 golfspillere.

Der deltog spillere fra golfklubberne Hirtshals og Brønderslev, men størstedelen var dog Løkken's egne medlemmer.

Der blev spillet i en Herre A, B og C rk samt i en Dame A og B rk. Der blev spillet både slagspil og stableford.

Banen stod flot og Kl. 9 lød gun starten fra de fleste af banens 18 huller, efter alle forinden havde indtaget morgenkaffe i klubhuset fra kl. 8.

Efter en meget varm sommer blev viste vejret sig fra den våde side, men på trods af det blev der naturligvis præsteret flotte scores. Flere kom ind med de flotteste resultater, hvortil der blev udleveret præmier fra det overdådige præmiebord.

Inden resultatet af turneringen blev afsløret, blev der serveret en flot buffet, som var leveret fra Idrætscenter Vendsyssel. Ude på banen blev der serveret grillpølser med tilbehør, og 2 golfvogne kørte rundt med drikkevarer og div. mundgodt til deltagerne, hvilket var populært hos alle deltagerne.

Der var indlagt konkurrence om nærmest flaget i 1. Slag på 2 huller, nemlig hul 9 og 13, nærmest flaget i 2. Slag på 2 huller, nemlig hul 1 og 7. Ligesom der var konkurrencer om længste drive på hul 8 og 16. Samtidig blev der udleveret birdy-bolde.

Der var også indlagt Hold in One præmier på hul 13 og hul 9. Der var dog ingen, der var så heldig.

Der var også indlagt en Holdkonkurrence, hvis resultat blev følgende:

1. pladsen gik til: - Ole Christensen, Axel Ravn, Per Asdal og Christian Fuglsang
  2. pladsen gik til: - Knud Nielsen, Mogens Sørensen, Kirsten Thomsen og Henriette Dalsgaard
  3. pladsen gik til: - Ejvind Hansen, Jacob Prip Sindberg, Jytte Borghus og Anders Kruse Jensen
  4. pladsen gik til: - Ingeborg Dam, Frede Hansen, Søren Drustrup og Mette Bjerg

Resultatet af den individuelle turnering blev:

HERRE A RK.

Ole Christensen

Slagspil

65 slag

HERRE B RK.

Per Asdal

47 points

HERRE C RK.

Bent Sørensen

31 points

DAME A RK.

Henriette Dalsgaard

Slagspil

73 slag

DAME B RK.

Jane Pedersen

32 points

Alle billeder øvrige billeder kan findes under Galleri - Vrå turneringen 2018 - link

Turneringsinfo:

I denne turnering er følgende incl.:

• Der serveres morgenkaffe med rundstykker og en lille én kl. 8.00
  • På banen serveres pølser, vand/øl og lidt lækkert til ganen.
  • Efter turneringen serveres en lækker buffét incl. 1 glas vin eller øl.
  • Der er mange Individuelle præmier og Sociale holdpræmier.
  • Der er 2 stk. Hole In One præmier på hver kr. 2500,-

For alt dette er prisen kr. 275,-.