Klubtræner

Klubtræner Adam Stevenson

Hej allesammen.

Jeg håber i er allesammen klar til den ny sæson. Jeg er klar og ser rigtig meget frem til kom i gang i Løkken igen.(Danmarks Hyggeligeste Golf Klub) Jeg er ud ved jer 2 dage om ugen, men jeg kan selfølgelig altid skaffes på tlf. eller email angående bestilling af træning eller for at snak golf eller hvis i vil bare har en sludder for en sladder.

Den ny vare er begyndt at så småt kommer hjem. I år vil jeg har Sko fra Ecco og Sketchers, en god udvalg tøj fra Backtee og jeg er enormt spændt på at kan levere udstyr fra Cobra golf i år. Cobra er en af de absolut dygtigste udstyr mærker på market. Deres ny Driver F9 performer enormt godt og er en som jeg kan absolut anbefales at prøv, men kun hvis du er interesseret at få mere længde og stabilt slag fra teestedet.

Løkken Golfklubs Medlems pris for træning med Coach Adam:

20 minutter lektion   kr.180,-

6 turs Golf Academy (1X fysisk screening + 5X træning)   kr.899,-

60 minutter lektion   kr.500 (Bane lektion, eller K-vest)

Performance pakke Sæsonskort træning

- Fysisk screening

- Coaching

- træningsplan

- Engang om uges træning

- resultater!

-  kr.2999,-

Golf rejser:

To forskellige slags GOLFREJSER til efterår med Coach Adam

Den først Golfskole matchtur vil vi besøge den dejlig resort Islantilla i Huelva.

Der er inkluderet 6 runder på den dejlig 27 huls anlæg. Vi arrangere 4 gang fælles træning til deltagerne samt 3 matcher. Den hyggelig sted vil skab den perfekt miljø for at skab en rigtig lærerig og hyggelig oplevelse.

Den anden tur er til den meget fint Four Seasons resort med frit spil golf på den dejlig Estoril Golfbane lige udenfor Lissabon i Portugal. Vi igen arrangere 4 dages fællestræning og 3 matcher til deltagerne på turen. Den enormt smukt of aktiv by som vi kommer til bo i Palacio vil tilbyd meget kultur, dog vi vil også arrangere en bytur til Lissabon som udflugt på vores fri dag for dem som er interesseret.

For at læse mere om de to Golfrejser sammen med Coach Adam se på de vedhæftede filer.

Jeg vil være til rådighed i Løkken Golf klub: Onsdage og Lørdage i 2019 golfsæson og starter op allerede fra næste uge. Jeg ser rigtig meget frem til se jer og hjælpe jer opnå jeres ønsker på golfbanen.

Med Golflig hilsen

Coach Adam

Med venlig hilsen/Best regards

Adam Stevenson

Head PGA Professional at Hals Golklub

TPI Medical & Fitness Coach

Author of My Mind Body Golf

Forfatter af Golfspillerens Håndbog - Red dit golfsving og dit LIV!

Nordmandshage 40

9370 Hals