XM Golfring

Klubtræner Adam Stevenson

Juni  2020

Hej ål sammen!

Så er jeg næsten flytte ind i proshoppen med alle mine vare ude fra Hals i sidste uge. Jeg overvejer at ombygge butikken lidt, enten at grave en kælder ud eller byge en først sal...eller begge del; så hvis der er nogen af jer som kan kom med lidt hjælpsom rådgivning om hvordan man gør det vil det være super tak! ;-)

Ellers har jeg god tid til hjælp jer som gerne vil udvikler jeres spil for at få mere stabilitet i jeres slag og et større smil på ansigtet. Der er efterhånd ingenting bedre end at outdrive jeres spiller/markør og kom rolig gående op til den først bold på fairway og kig ned på den for at bekræfte, til dem, at det er deres som ligger kortest!

Så ringe gerne på tlf. 20866735 eller på mail golfadamstevenson@gmail.com for at bestille en tid med mig!

Cobra golf DEMODAG Ekstravaganza på Torsdag den 18 Juni kl.13-18!

Bestil en halv times gratis fitting for at se hvilket udstyr passer dig bedste (ring til mig tlf.20866735 for at bestile) eller bare kig forbi og så vil jeg hjælp med at rådgive til hvad der passer dig bedste.

Jeg giver 20% på alle bestillinger på dagen!

Jeg server gratis øl og pølser på grillet, så kom bare du til denne sjove golf oplevelse på

Løkken golfklubs driving range på torsdag den 18 mellem kl.13-18! Jeg glæder mig til se dig der!

Golfrejse sammen med Coach Adam til Portugal!

Kom med på denne fantastisk hyggelig rejse til en af Portugals bedste baner i et super hyggeligt område lige nord fra Lissabon den 27 sept. til den 4. okt. Der er begrænset pladser tilbage så giver lyd, hvis du er interesseret.

Fællestræning for klubbens medlemmer!

Hver lørdag kl.12-13. Fællestræning er ikke individuelt træning hvor vi kan arbejde på et individuelt problem, hvis man er interesseret i det, må du meget gerne kontakt mig for at aftale en tid sammen med mig (gerne 2 personer til samme pris)

Prisen for et 20 min. lektion er kr.180,

60 minutter banelektion kr.500,-

Performance pakke som indebære 5 lektioner samt en fysisk screening totalt værdi kr.1495,- men special medlemspris kr.900,-.

Ringe og bestil tid idag eller se vedhæftede opslag for fællestrænings emner.

Jeg glæder mig til se jer

Med golflig hilserne

Coach Adam

______________________________________________________________________________________________________________

Hej åle sammen!

Det er med stor glæde at jeg er tilbage og er i gang hos jer efter denne lidt forlængede vinterpause. Jeg var så småt i gang i torsdags og det var så skønt at se så mange af jer igen. Som jeg fik aftalt med klubben er jeg hos jer to dage om ugen i løbet af sæsonen som er torsdage og lørdage. Vi starter træning op på i næste uge på torsdag den 30 og lørdag den 2. maj.

Opstartstrænings Tider og programmer:

Elite træning: Hver Torsdag kl.18-19

Begyndertræning: Hver Torsdag kl.17-18 og lørdage kl.10-11

Juniore: Hver Lørdage kl.09-10

Fællestræning for medlemmer: Hver Lørdag kl.12-13

På grund af denne mærkelige opstart til vores sæson i år har vi ikke haft de sædvanlige muligheder for at skaffe ny medlemmer og golfere til. Men fordi jeg ved, at der er rigtig mange unge og voksne i vores venner og familie kreds som måske trænger til at komme i gang med at nyde vores natur, smukke og hyggelig golfklub vil jeg foreslå i trækker dem med! Jeg vil så gerne se, med jeres hjælp, en helt ny flok golfentusiaster møde op til vores nybegyndere træning samt og junior træning, og jeg ved at i kender måske en eller to eller flere som sidder derhjemme og venter måske til at komme tilbage på arbejdes markedet eller skole eller hvad ved jeg som kunne være interesseret.

De skal bare mødes op til de tidspunkter som stå for oven for uden forpligtelse i først omgang og se hvad golf er for noget.

Jeg håber i kan hjælp.

Vigtige informationer og træningsplan for medlemsfællestræning:

Fællestræning til medlemmer er ikke individuelle lektioner hvor jeg kan se på jeres spil. (I er velkomme til at bestille træning ved mig hvis I har behov for denne slags hjælp)

Fællestræning for medlemmer er en vigtig træning hvor  vi kigger mere på disse elementer af spil som kan giver jer mere  forståelse over hvordan I kan træne bedre og at skab et hyggeligt og lærerigt træningsmiljø for at spille bedre golf.

Proshoppen har behov for din støtte. Jeg har bestilt en masse nye vare hjem i år med sko fra Ecco, Sketchers og Puma. Vi har også mange golfbags, vogne og udstyr som jeg vil vejlede jer efter jeres behov og selvfølgelig laver vi en rigtig god pris til jer. Der er kommet fine kollektioner i funktionelt tøj fra både Backtee og Puma i år. Vi har mange gode ting og tilbehør til at hjælp dig så du nyder denne dejlige sport fordi man må IKKE GÅ NED PÅ UDSTYR! :-)

Dog må i meget gerne ringe eller bestil vare forude hvis i har en ide om hvad i har behov for således at jeg kan være sikker på at jeg har det med til jer når jeg er i Løkken

Bestilling af individuelt træning kan man se både priser og kontakt oplysning her på linket klik her eller bestil en lektion på e-mail eller tlf.

Husk, at i disse tider er det meget vigtig at vi passer på hinanden og respektere både social distancen og hygiejne for at undgå smitterisiko af sygedom... og på vores natur smukke golfanlæg har vi måske den bedste mulighed for at hold social distance, når vi er i gang.

Jeg vil gøre mit bedste til skabe et miljø både i shoppen og på træningsbane som I roligt kan stole på også, så kom bare du.

Jeg glæder mig rigtig meget til se og hjælp jer igen.

Med golflig hilsen.

Coach Adam

Adam Stevenson

Head PGA Professional at Hals Golklub

TPI Medical & Fitness Coach

Author of My Mind Body Golf

Forfatter af Golfspillerens Håndbog - Red dit golfsving og dit LIV!

Nordmandshage 40

9370 Hals