Klubtræner

Klubtræner Adam Stevenson

Hej Allesammen,

11/6-2019

Så er der snart Løkken Open og lige efter det er der sommerferien. Den først uge i Juli få jeg besøge af min bror og hans familie fra Canada, så jeg holder lukke på onsdag den 3 og lørdag den 6 juli.

Ud over det har jeg par andre tinger som jeg vil gerne mindre jer om.

Først om fremmeste i næste uge(uge 25) holder jeg TILBUD i hele ugen for at fejr lancering af min ny hjemmside

25% på Bags, og sko som jeg har på lager!

30% på diverse udstyr blande mns. Cobra F8 grafit jernsæt både std. længde og ONE længde.

Titleist AP1 mns. grafit jernsæt, og Cobra Fmax mns. grafit sæt. Cobra F8 driver både i lite og regular skafter. Damer Cobra jernsæt, køller, bags.

15% på alle golfvogne på lager!

25% på Komplet begyndersæts fra TommyArmour, Spalding damesæt, og BRonson begyndersæt.

Og masser mere......!!!

PÅ grunde af jeg er kun ud ved jer onsdag og lørdag i næst uge må i meget gerne kontakt mig hvis nogle af disse tinger nævnt for oven lyder interesserent således at jeg kan være sikkert at har dem med på onsdage og lørdag.

Huske her på lørdag kl. er forårets sidste Teestedet til greenen Golfskole!

Der er stadigvæk ledig pladser så bestil din plads nu for at sikker sig at du er klar til Løkken open...eller bare for at nyder en sjov og lærerig miljø hvor at vi fokusere på:

Fuldsving/driverslag

Indspil/bunkerslag

Puttning og alt ind i mellem!

Golfskolen er fra kl.12-14.30 på lørdag den 15 juni og koster kr,350,- per næse!

Huske der er også Go to golf fællestræning for medlemmer:

(Huske denne slags fællestræning er ikke teknisk, den er beregnet at skab sjov på vores træningsmiljø på en hyggelig og socielt måde så vi kan lære at overfor vores practice til golfbanen.) Der er kun tre af slagsen tilbage før sommerferien men så starter vi op igen efter sommerferien med datoer kommende.

Lørdag den 15 kl.10-11 Course management /hyggelig konkurrence

onsdag kl.19 kl.17-18  Fysisk screening og lære at bevæge kroppen mere frit

Lørdag den 29 kl.10-11 Afslutning med konkurrence og hygge for alle.

Golfrejser til efteråret sammen med Coach Adam! se vedhæftede opslage!

DIN BELØNNING for at læse så langt(kun for dem som har læste hele mailen....DU må ikke snyder og scroll ned til belønning uden at læse mailen! Om igen!

Klik her for din belønning  (hvis du ikke har en band kan du bruge et par gammel underbukser! God fornøjelse.

Med golflig hilsen

Coach Adam

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej allesammen.

Jeg håber i er allesammen klar til den ny sæson. Jeg er klar og ser rigtig meget frem til kom i gang i Løkken igen.(Danmarks Hyggeligeste Golf Klub) Jeg er ud ved jer 2 dage om ugen, men jeg kan selfølgelig altid skaffes på tlf. eller email angående bestilling af træning eller for at snak golf eller hvis i vil bare har en sludder for en sladder.

Den ny vare er begyndt at så småt kommer hjem. I år vil jeg har Sko fra Ecco og Sketchers, en god udvalg tøj fra Backtee og jeg er enormt spændt på at kan levere udstyr fra Cobra golf i år. Cobra er en af de absolut dygtigste udstyr mærker på market. Deres ny Driver F9 performer enormt godt og er en som jeg kan absolut anbefales at prøv, men kun hvis du er interesseret at få mere længde og stabilt slag fra teestedet.

Løkken Golfklubs Medlems pris for træning med Coach Adam:

20 minutter lektion   kr.180,-

6 turs Golf Academy (1X fysisk screening + 5X træning)   kr.899,-

60 minutter lektion   kr.500 (Bane lektion, eller K-vest)

Performance pakke Sæsonskort træning

- Fysisk screening

- Coaching

- træningsplan

- Engang om uges træning

- resultater!

-  kr.2999,-

Golf rejser:

To forskellige slags GOLFREJSER til efterår med Coach Adam

Den først Golfskole matchtur vil vi besøge den dejlig resort Islantilla i Huelva.

Der er inkluderet 6 runder på den dejlig 27 huls anlæg. Vi arrangere 4 gang fælles træning til deltagerne samt 3 matcher. Den hyggelig sted vil skab den perfekt miljø for at skab en rigtig lærerig og hyggelig oplevelse.

Den anden tur er til den meget fint Four Seasons resort med frit spil golf på den dejlig Estoril Golfbane lige udenfor Lissabon i Portugal. Vi igen arrangere 4 dages fællestræning og 3 matcher til deltagerne på turen. Den enormt smukt of aktiv by som vi kommer til bo i Palacio vil tilbyd meget kultur, dog vi vil også arrangere en bytur til Lissabon som udflugt på vores fri dag for dem som er interesseret.

For at læse mere om de to Golfrejser sammen med Coach Adam se på de vedhæftede filer.

Jeg vil være til rådighed i Løkken Golf klub: Onsdage og Lørdage i 2019 golfsæson og starter op allerede fra næste uge. Jeg ser rigtig meget frem til se jer og hjælpe jer opnå jeres ønsker på golfbanen.

Med Golflig hilsen

Coach Adam

Med venlig hilsen/Best regards

Adam Stevenson

Head PGA Professional at Hals Golklub

TPI Medical & Fitness Coach

Author of My Mind Body Golf

Forfatter af Golfspillerens Håndbog - Red dit golfsving og dit LIV!

Nordmandshage 40

9370 Hals