XM Golfring

Corona Nyt

XM Golfring

Der er nu indgået en aftale med Aabybro GK og Øland GK

Det betyder at du for en Investering på kr. 400,- i 2020, kan spille det du vil på de 2 baner, uden greenfee.

Kravet er at du skal være fuldgyldig medlem i Løkken GK.

Det enest du skal gøre er at kontakte vores kontor, og betale de 400 kr, så bliver du tilmeldt gruppen XM golfring.

Så kan du bestille og spille på vanlig vis.

Bestyrelsen 6-4-2020

5 juni 2020

Nyt fra XM golf

XM Golf er pr. 5 juni blevet udvidet til 4 klubber, da Hirtshals Golfklub har tilsluttet sig XM Golf. Det har ikke den helt store betydning for os i Løkken, da vi stadig har vores aftale med DE3, Sindal og Hirtshals, står ved magt, vi er dog stadig glade for forøgelsen.

Vi har nu virket i 1½ måned, og vi har haft mange besøg fra Aabybro og Øland, de har også haft mange besøg fra os.

Så alt i alt en stor succes.