Link til TURNERINGSPLAN 2019 - her

Hjørring Stillads Open 2018

Lørdag den 26. maj afviklede Løkken Golfklub turnering, der var sponsoreret af Hjørring Stilladsudlejning A/S.

Indehaverne Jens og Peter Pedersen var med på banen sammen med medarbejder og bestyrelses-medlem i LGK, Jan Madsen, der var praktisk arrangør. Og det blev igen en fantastisk hyggelig og god dag i Løkken Golfklub.

Dagen begyndte med morgenmad og en kickstarter for senere, at blive afsluttet med en grillpølse og lidt koldt at drikke. Forinden havde spillerne fra klubberne Løkken, Hirtshals, Frederikshavn, Dronninglund, Blokhus, Rold Skov og Ørnehøj dystet i 2 herre og 2 dame rækker.

Godt 50 spillere stillede op i bragende varmt solskinsvejr, og leverede flot spil på banen. Det betød, at der blev præsteret meget fine scorer, og adskillige spillere fik nedreguleret handicap, konstaterede turne-ringsleder Erik Brink ved præmieoverrækkelsen.

Resultaterne blev:

Dame A: 1. Susanne Outsen, Løkken GK (-8), 2. Susanne Sørensen, Hirtshals GK (-8)

Dame B: 1. Eva Nyhus Andreasen (30 pts), Løkken GK, 2. Birgit Petersen, Løkken GK (30 pts)

Herre A: 1. Søren Drustrup, Løkken GK (-3), 2. Finn Nielsen, Løkken GK (-2)

Herre B: 1. Christian Svanhede (39 pts), Løkken GK, 2. Hans Dalgaard, Løkken GK (37 pts)

Der var præmie til længste drive og tættest på flag. Alle præmierede ses på fotoet ved buggyen sponsoreret af Hjørring Stilladsudledning A/S.

Alle dagens præmietagere ses på fotoet.

Løkken By Pinsematch 2018

Pinsedag afviklede Løkken Golfklub sin traditionsrige Pinsematch, hvor hele 72 spillere deltog. Det største antal i mange år, og turneringen blev afviklet i flot sommervejr, og med spillere i højt humør. Der blev leveret god golf på den flotte, grønne bane, og mange gæstespillere fra klubber rundt om i landet, havde valgt at deltage.

Som noget nyt var det 32 forretningsdrivende, virksomheder og hoteller og restauranter m.fl., som var sponsorer for turneringen. Det gav et særdeles flot præmiebord med præmier til de 5 bedste i hver række, og tættest på flag etc.

Dagen startede tidligt med morgenmad i klubhuset, og Ole fra ”Huset Banasik” sponsorerede og skænkede en lille kickstarter. Det var midt eftermiddag inden de sidste spillere forlod klubbens dejlige solterrasser, og mange drog ind i byen til Løkkens lyksaligheder og aflagde besøg hos de mange sponsorer..

Golfklubben takker de mange sponsorer, der desværre af pladsmæssige hensyn ikke levnes plads til her. De kan ses på opslag i klubhuset. Hidtil har turneringen været sponsoreret af 1 firma eller enkeltperson, men klubben glæder sig over den store opbakning fra hele byen, og påtænker at føre traditionen videre som byens turnering. Det er et godt match til alle de øvrige aktiviteter som Løkken by byder på i Pinsen.

Rækkevinderne er: Herre A – Søren Gaard Jensen, Herre B – Jens Lykkegaard, Herre C – Poul Kodal Sørensen, Dame A – Pia Eilien Brink og Dame B – Mette Bjerg.

Alle dagens præmietagere ses på fotoet.

SPONSORER 2018

SuperBrugsen 2018 - årets første match

Det længe ventede forår nåede Løkken og Løkken Golfklub, søndag den 15. april 2018.

Det betød årets første turnering, med SuperBrugsen som sponsor. Der blev startet med morgenkaffe og rundstykker fra SuperBrugsen. Der blev også plads til en lille en, til at opbygge energien.

Som sagt, var vejret fantastik, så der røg en del, for varmt, overtøj. Når man tager det særdeles kølige forår i betragtning, står vores bane rigtig flot, det kunne også ses på resultaterne, som var meget flotte.

Turneringen blev afviklet som en Flagmatch, som igen er en slagspils turnering. Spillerne fik udleveret et lille dannebrog, med navn på. Når spilleren har opbrugt sine slag (banens par plus spillerens HCP), sætter man sit flag, og det er altid spændende at se hvem der først må sætte sit flag. Der kan godt komme lidt drilleri ud af det.

Ca. 50 spillere havde meldt sig til turneringen.

Men det vigtigste er selvfølgelig hvem der skulle modtage de flotte gaver sponseret af SuperBrugsen.

Herre A: 1. præmie Søren gård. 2. præmie Søren Drustrup.

Herre B: 1. præmie Gert Zindorff, 2. præmie Svend Nørgaard.

Herre C: 1. præmie Per Asdal, 2. præmie Arne Davids, 3. præmie Tage Jensen.

Damer: 1. præmie Birgit Petersen, 2. præmie Jytte Vittrup.

En stor tak til SuperBrugsen for det flotte arrangement.

Turneringsudvalget i Løkken Golfklub

Dagens første bold på hul 1.

Herre A: Søren Gaard   Herre B: Gert Zindorff

Herre A - 2. plads: Søren Drustrup   Herre B - 2. plads: Svend Nørgaard

Herre C: Per Asdal   Damer: Birgit Petersen

Herre C - 2. plads: Arne Davids   Damer - 2. plads: Jytte Vittrup

Superspar Andematch 2017

Søndag d. 8 oktober var vejret fint og deltagere havde meldt sig til årets Andematch sponsoret af Super Spar - Løkken.

Der var et meget flot præmiebord med præmier til de 3 bedste i hver række  samt 2 x tættest på flag ( 7 i 2 slag og 13 ) damer og herrer.

Dagens vindere

Herre A: Mads Sørensen 73 netto   Herre B: Frode Bang 37 point