XM Golfring

Corona Nyt

Link til TURNERINGSPLAN 2020 - her

Klubmesterskabet og Royale Unibrew 2020

I weekenden, 5-6 sep., afviklede vi hele 2 turneringer.

Vejrlig var det nok en lidt blandet fornøjelse, kraftig vind og små men kraftige byger, men også med sol, blandet!

Spillet var også noget påvirket af vejret.

Klubmesterskabet blev afviklet over både lørdag og søndag. Lørdag spillede alle 18 huller, herrernes Åbne række, spillede 2 runder, altså 36 huller. En hård udfordring!

Søndag spillede alle 18 huller. Klubmestre i Åben Herre række blev: Herrer. Lasse Emil Nielsen i +9 men nærmeste forfølger, Ole Pilgaard Rasmusen i +27. i Åben Dame række: Vibeke Mortensen i +27 med Helle Rotbøll på 2 pladsen i +41

Klubmestrene i aldersgrupperne blev: Herrer: Lasse Emil Nielsen i +9, Senior Herrer: Jan Madsen i +33, Veteran Herrer: Søren Gaard i + 27 og som måtte i omspil med Morten Mortensen efter lige score, Superveteran: Carsten Hoe i +54, Senior Dame: Vibeke Mortensen i +27, Veteran Damer: Gitte Nielsen i +48, Superveteran Damer: Birgit Petersen i +76.

Flere resultater på GolfBox.

Royale Unibrew blev afviklet om søndagen, i ”Herre A” blev det Morten Mortensen i -1 med Søren Gaard i Par. I ”Herre B” blev det Jacob Prip Sindberg med 36 point og på 2 pladsen, Noralf Langeteig med 33 point. I Damerækken blev det Helle Rotbøll med 35 point og på 2 pladsen Lone Træholt med 35 point.

Turneringsudvalget i Løkken Golfklub

______________________________________________________________________________________________________________________________